دزدگیر بهتر است یا قفل فرمان و پدال؟
دزدگیر بهتر است یا قفل فرمان و پدال؟
.
دزدگیر بهتر است یا قفل فرمان و پدال؟
اصولا هرچه تکنولوژی پیشرفت می کند به موازات آن راههای خلاف نیز پیشرفت می کنند. واقعیت این است که هر دو قفل توسط سارقان حرفه ای قابل باز شدن هستند، اما مزیتشان این است که روند سرقت را کندتر و احتمال رسیدن صاحب خودرو را بیشتر می کنند. خصوصا در حال حاضر که عابرین نسبت به صدای آژیر دزدگیرها بی تفاوت شده اند و اقدامی نمی کنند. قفل فرمان را می توان با کندن غربیلک فرمان و جاگزین کردن غربیلک دیگر از رده خارج کرد. اما در مورد قفل پدال به دلیل عدم دید اولیه از خارج از خودرو و سخت بودن عملیات قفل گشایی توسط دریل و غیره در آن فضای کم، اندکی بیشتر از قفل فرمان قابل اعتماد است.
دقت کنید که هیچ کدام از این اقلام بازدارنده نیستند، بلکه در بیشتر مواقع فقط تاخیر انداز هستند.
قفل ترمز دستی به دنده :
این قفلها به این صورت عمل می کنند که ترمز دستی را بالا کشیده و دنده را در حالت ۵ می گذاریم. این قفل هر دو را در همان حالت فیکس می کند . در این حالت خودروی شما قادر به هیچ حرکتی نیست. این قفلها بسیار ایمن، محکم و بادوام بوده استفاده از آن در هر دو مدل ماشینهای معمولی و اتوماتیک امکان پذیر است.
دزدگیرها یا قفلهای فرمان، کدامیک بهتر است؟
ماشین جدیدی خریده اید یا به هر دلیلی به فکر ایمن تر کردن خودروی خود افتاده اید و می خواهید طبق عادت، توصیه دوستان و یا بر اساس تبلیغاتی که در مجلات و شبکه های تلویزیونی دیده اید سریعا به یک لوکس فروشی مراجعه و یک دزدگیر معمولی یا تصویری خوب (کره ای) بخرید. صبر کنید….. یک لحظه تامل کنید…..آیا این بهترین گزینه است؟ اگر قصد واقعا شما ایمنتر کردن سطح حفاظتی خودروی خویش است؟ آیا از میزان ضد سرقت بودن دزدگیر مورد نظر اطلاع کافی دارید؟ برای اطلاع از جواب این سوالات، افرادی که دزدگیرها را نصب می کنند بهتر از هر فرد دیگری از سطح حفاظتی دزدگیرها آگاهی دارند. از آنها بپرسید و یا در ادامه، دراین مقاله اطلاعات مفیدی را در اختیارتان می گذاریم.
دزدگیر یک وسیله الکترونیکی است که از طریق ایجاد آلارم و قطع نگاه داشتن جریان برق خودرو قرار است از خودروی شما در برابر سارقین محافظت کند. قرار است سارق با شنیدن آلارم با به فرار بگذارد ویا در صورت قطع آلارم نتواند موتور را روشن کند. آیا واقعا و در عمل چنین است؟ خیر، برای اینکه سریعا سر اصل مطلب برویم دلایل را بصورت تیتر وار و خلاصه بیان می کنیم:
۱- از آنجا که در بسیار ی از موارد، آلارم یا همان آژیر خطر دزدگیرها به اشتباه فعال میشود (در اثر حساسیت بیش از حد سنسور شوک یا دلایل دیگر) کمتر کسی به آنها توجه می کند.
۲- امروزه سارقین می توانند با ترفندهای شناخته شده، آژیر دزدگیر را قبل از فعال شدن و یا پس از ورود به داخل خودرو از کار بیندازند.
۳- توجه کنید که یک خودرو بدلیل دارا بودن پوششی بسیار آسیب پذیر (همان شیشه های جانبی که از نوع سکوریت یا تمپر شده بوده و بسیار راحت و بی درد سر خرد و به زمین می ریزد) یک سازه بسیار ضعیف است. ضمنا میانگین زمان ورود به داخل هر خورویی در دنیا کمتر از ۲۰ ثانیه است (بعلت ضعف امنیتی قفلها و محل قرارگیری قفل دربهای جانبی،صندوق و درب موتور خودرو).
۴- بسیاری از دزدگیرها در اثر اتصال کوتاه، برداشتن فیوز، قطع شدن دسته سیم و یا شوک از کار می افتند ضمنا دستگاههای Graber به راحتی کد امنیتی آنها را پیدا میکند.
۵- فرض کنیم راننده صدای آلارم را بشنود و یا ریموت کنترل دزدگیر راننده او را آگاه کند و آنرا جدی بگیرد، از آنجا که زمان سرقت یک خودرو بطور میانگین ۲.۵ دقیقه است سارق فرصت کافی را برای سرقت دارد.
۶- در برخی موارد، سارقین در حالیکه خودرو در حال آژیر کشیدن بوده است آنرا دزدیده اند(به گواه دارندگان خودروها).
۷- هیچ کدام از دزدگیرهای موجود در بازار ایران، تاییدیه مراکز معتبر امنیتی مانند Thatcham را ندارند.
۸- از آنجاکه بیشتر خودروها به دزدگیر مجهزند سارقین در غیر فعال کردن آنها تجربه و مهارت بالایی دارند.
۹- دزدگیر یک وسیله الکترونیکی بسیار ظریف است و احتمال خرابی آن بسیار زیاد است.
۱۰- به هنگام فروش خودرو هزینه ای که کرده اید به هدر می رود.
۱۱- در بسیاری از موارد، نصب یک دزدگیر منجر به تداخل در سیستم الکترونیک خودرو و یا ایجاد سر و صدای غیر عادی می شود.
۱۲- در مواقعی که راننده صدای آلارم را نشنود (بعلت دور بودن از محل پارک خودرو و یا شلوغ بودن صدای محیط) آلارمها هیچ نقشی ندارند.