انواع قفل ضد سرقت و کاربرد آن ها

انواع قفل ضد سرقت و کاربرد آن ها

6 شهریور1397
انواع قفل ضد سرقت و کاربرد آن ها

.

انواع قفل ضد سرقت و کاربرد آن ها

وظیفه درب های ضد سرقت، جلوگیری از ورود سارقین است. اما یکی از مهم ترین بخش های درب ضد سرقت، قفل های ضد سرقت است. این روزها با پیشرفت تکنولوژی انوع مختلفی ازقفل های ضد سرقت ساخته شده اند که هر یک دارای خصوصیات مختص خود می باشند و مشتریان با توجه به نیاز خود و بودجه در اختیارشان، قفل مورد پسندشان را انتخاب می کنند. در ادامه با انواع قفل های ضد سرقت آشنا خواهیم شد.

امروزه با افزایش سرقت ها و نیز به روز بودن سارقین، نیاز به استفاده از تکنولوژی های جدید برای محافظت از منازل و محل های کار اجتناب ناپذیر شده است. نکته ای که وجود دارد این است که با وجود کمک تکنولوژی های روز دنیا برای حفاظت و ایجاد امنیت فیزیکی، همان تکنولوژی به نوعی دیگر در خدمت سارقین قرار گرفته و سارقین با کمک آن تمهیدات حفاظتی و امنیتی را خنثی می سازند. بنابراین  تولیدکنندگان قفل های ضد سرقت همیشه در فکر تولید ابزارها و تجهیزات جدید و پیشرفته تری بمنظور ممانعت از نفوذ سارقین به داخل اماکن تحت حفاظت، هستند. در این راستا انواع مختلفی از قفل های ضد سرقت تولید شده اند که هر کدام دارای خصوصیت های متفاوتی نیز می باشند و مشتریان با توجه به نیاز خود و بودجه در اختیارشان، قفل مورد پسندشان را انتخاب می کنند.
قفل ضد سرقت نصب شده بر روی درب ضد سرقت بر خلاف قفل های معمولی (که دارای یک زبانه برای قفل کردن درب هستند)، دارای زبانه های مختلفی است و در چهار جهت به چهار چوب قفل می شود که مانع از هرگونه اهرم نمودن درب می شود.

  قفل های ضد سرقت انواع مختلفی دارند. به طور کلی می توان قفل های ضد سرقت را به دو دسته تقسیم کرد.

   1- قفل ضد سرقت کلیدی
   2-قفل ضد سرقت هوشمند


قفل ضد سرقت کلیدی

اولین نوع قفل های ضد سرقت که وارد بازار شد، قفل های کلیدی بودند. در مقایسه با قفل های ضد سرقت هوشمند، از قفل های ضد سرقت کلیدی بیشتر استفاده می شود، البته قیمت کمتر این کلیدها نیز در محبوبیت بیشتر آن ها، بی تاثیر نیست. قفل ضد سرقت کلیدی دارای دو نوع کلید است:

   1- کلید اصلی
   2- کلید کارگری

کلید کارگری کلیدی است که در زمان ساخت ساختمان مورد استفاده کارگران و اشخاصی که درب را نصب می کنند قرار می گیرد. با توجه به اینکه کلید کارگری ممکن است دست هر شخصی باشد،برای بالا بردن امنیت ساختمان و جلوگیری از تکثیر کلید، برای قفل های ضد سرقت کلیدی، از کلید دوم که به آن کلید اصلی می گویند، استفاده شده است. کلید اصلی کلیدی است که بعد از اتمام کار ساخت و ساز، به صاحب ساختمان تقدیم می شود.


قفل ضد سرقت هوشمند

با پیشرفت تکنولوژی برای بالا بردن امنیت اماکن و منازل مسکونی و تجاری، قفل های هوشمند وارد بازار شدند. قفل های ضدسرقت هوشمند که بر روی درب های ضد سرقت نصب می شوند، بر خلاف قفل های کلیدی احتیاجی به کلید ندارند. تمام قفل های هوشمند دارای منبع تغذیه ای جداگانه هستند که در داخل درب نصب می شود و نیازی به برق ساختمان ندارند. بدین ترتیب سارقین با قطع برق ساختمان قادر به باز کردن درب نخواهند بود.
قفل های ضد سرقت هوشمند انواع مختلفی دارند که در ادامه برخی از انواع آن ارائه می شود:


قفل های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی

قفل های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی خود دارای انواع مختلفی هستند. همانطور که از اسم آن مشخص است، این قفل ها با اثر انگشت باز می شوند. با توجه به اینکه افراد مختلفی باید بتوانند وارد ساختمان شوند، حافظه ای برای قفل های اثر انگشتی تعبیه شده است که قادر است صد تا دویست اثر انگشت را ذخیره سازی کند. قطعا امکان پاکسازی اثرهای انگشت نیز برای این دسته قفل ها فراهم شده است. برای قفل های ضد سرقت انگشتی زنگ هشدار نیز در نظر گرفته شده است و در صورتیکه اثر انگشت ناشناس اقدام به ورود کرد، این زنگ به صدا در می آید.
نصب قفل های ضد سرقت هوشمند اثر انگشتی آسان است و برخی از مدل های این گونه قفل ها را می توان بر روی درب های عادی هم نصب کرد.
قفل های اثر انگشتی به جز باز کردن درب کاربردهای دیگری نیز دارند. با استفاده از برخی از انواع این قفل ها می توان زمان ورود و خروج افراد را ثبت نمود. همچنین می توان برای افراد مشخص محدوده زمان ورود و خروج معینی را مشخص نمود. این قفل تعداد افرادی که از درب وارد یا خارج می شوند را نیز ثبت می کند. ویژگی ها نامبرده شده در ادارات و شرکت های بزرگ برای کنترل کارمندان بسیار مفید می باشد.

قفل های ضد سرقت هوشمند کارتی

قفل های ضد سرقت کارتی نیز انواع متنوعی دارند و همانطور که از اسم آن بر می آید با کارت های مخصوصی کار می کنند. قفل های کارتی از امنیت بالایی برخوردار هستند و بر روی درب های معمولی نیز می توان آن ها را نصب نمود. معمولا همراه با این قفل ها کارت های متعددی وجود دارد اما در صورت نیاز به راحتی می توان این کارت ها را تهیه نمود و با فعالسازی در قفل خود مورد استفاده قرار داد. برای مواقعی که  مشکلی در سیستم پیش بیاید یا کارت گم شود، کلید های یدکی در نظر گرفته شده است.
قفل های کارتی نیز مانند قفل های اثر انگشتی دارای زنگ هشدار هستند و دارای منبع تغذیه مجزا بوده و به برق ساختمان متصل نیستند. این قفل ها نیز قابلیت ثبت زمان ورود و خروج و تعیین محدوده زمانی مشخص برای ورود و خروج را دارند. البته مدل های مختلف قفل های کارتی هر یک قابلیت های متفاوتی دارند.

برای آشنایی بیشتر با انواع قفل های ضد سرقت و نیز خرید و یا باز نمودن انواع قفل های ضد سرقت می توانید در هر ساعت از شبانه روز با کلیدسازی ماهان (شماره 970 0919 0912) تماس بگیرید. کلیدسازی ماهان با اعزام کلید ساز حرفه ای به صورت شبانه روزی و سیار در خدمت شماست!

 

نظرات
ارسال نظر